A helyzet az, hogy olyan képeket juttattak szerkesztőségünkhöz az ellenfelek irigységtől besárgult (gyárilag esőerdőzöld, elefántnarancs, illetve proletárvörös) aktivistái, melyek magyarázatra szorulnak.

A valószínűleg összefotosopolt, Cé-imádók körében zavarkeltésre alkalmas tákolmányokat megmutatjuk, mert bizonyosan tudjuk a magyarázatot rájuk (arra az esetre, ha mégis lenne a pikcsöröknek valóságalapjuk):

1. kép:

A rosszindulatú agitátorok azt sugallják nekünk, hogy Cé épp azt keresi, aminek ott lenne a helye a naci alatt. Csak épp nehéz észrevenni.

Természetesen mindössze arról van szó, hogy a hűsítő fürdőzés után hősünk ellenőrzi, hogy a tóban vízisiklókon élő ragadozóhalak nem tévesztettek-e célt, mivel két 400vegyes között érzett egy erős fájdalmat ott lent, de kiderült, hogy csak egy angolna hitte, hogy megtalálta élete párját. Ám később az állat felmérte, hogy ez nem az ő ligája.

 

2. kép(sorozat):

A Man. United edzésén járunk. Ezzel a felvétellel azt akarják elhitetni velünk, hogy Cé arcán a döbbenettel átszőtt férfiúi irigység, majd önsajnálat tükröződik.

Hahhh, nevetséges! Pusztán arról van szó, hogy a komplex feladat pontos meghatározása a következő volt: csípőemelésből lassú, folyamatos mozgással végzett felülés egyszer jobbra, egyszer balra fordított fejjel, miközben egy pontra koncentrálsz. Itt épp a balra fordított fejjel végzett, tökéletes gyakorlatot láthatjuk, mely egyszerre edzi a has- és nyakizmot, pallérozza az agyat, fejleszti a koncentrációt. A feladat közben látható (elleneink által kétségbeesettnek mondott), később önmagára irányuló tekintet semmi másról nem szól, mint döbbenetről, hogy a kolléga nem tud a csípőemelés után felülni, de a pillanatnyi csalódottság után Cé újfent magára koncentrál, lazán maga elé néz, és kifújja a levegőt, hogy légzése is könnyed legyen.

Reméljük, sikerült letörni mindenféle ellenforradalomra irányuló törekvést. Ha a mi magyarázatunk nem lenne elég, akkor álljon itt a velvet cikke, melyből kiderül, hogy 200 nő (köztük Dobó Kata) bizonyíthatja a hibátlan adottságokat, egyikük konkrétan 9,5 pontot adott egy 10-es skálán (állítólag azért vont le felet, mert az általa családi pizza méreteihez hasonlított celebfarok túl nagy volt), és az e téren nyilvánvalóan roppant tapasztalt Paris Hilton is elégedett volt.

Mi is azok lennénk, ha Cé végre átélné saját bevallása szerint a második legjobb dolgot a világon (persze, hogy a szex az első), a góllövés örömét.

3 komment

Címkék: dobó kata ronaldo paris hilton farokméret napicé családi pizza

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr672095635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.06.20. 17:26:57

Céét, csak így, simán.

A poszt egyébként kong az ürességtől, sajna.
süti beállítások módosítása