Már lassan két napja, hogy a portugál válogatott kiesett, már haza is értek Dél-Afrikából és úgy tűnik, hogy hoztak egy igazi bolhából egy igazi elefántot. 

Ugye CR-nak volt az a bizonyos kiszólása, hogy "kérdezzék Queirozt", mármint a vereségről, meg úgy általában. Azóta megszületett a válasz is, mert az edző elmondta, hogy a válogatott mindenek felett áll és akinek kicsi a válogatott meze annak nem kell felhúzni és el is lehet menni, mert itt nem a játékos választ csapatot, hanem a csapat (a nemzet) választ játékost. Természetesen a nyiltakozósdi folytatódott és CR elmondta, hogy minden félre lett értve, mert amikor ő azt mondta, akkor Quieroz éppen egy sajtótájékoztatón volt...
 

Azóta megszólaltak mások is, mint Deco (nem nagyon fogok rá hivatkozni, mert mint köztudott nem kedvelem, szóval most nem bújhatok a hát mögé, pedig nagyon kényelmes lenne, mert ő tényleg komoly kritikával illette az edző munkáját, igaz a lelátóról) Bruno Alves vagy Mourinho. Ők mind CR melett álltak ki és nem is kimondottan Quieroz ellen, inkább az ellen, hogy akkor most minden felelőséget Cristianora hárítsanak, mert ő nem rúgott gólt. Sőt Mourinho gyakorlatilag pihenést és nyugalmat írt elő CR-nek:)

Hát... én továbbra se értek a focihoz, de azért egy biztos, hogy csapatjáték és soha nem múlhat csak egy emberen, főleg, ha a csapattársak is így látják. A nyilatkozósdiról meg, hát a fene se tudja, biztos, hogy nagyon csalódott volt és lehet, hogy volt bántó él is abban, amit mondott, de eddig CR nem tűnt - legalábbis nekem - a beugatós fajtának, legalábbis nem így. Ő az az igazi magát fényező fajta és emelett nem nagyon van ideje másokat leszólni... Fura, hogy senki nem akarja úgy nézni a dolgot, hogy szegény sztár, aki, kivolt és a hülye újságírók megint mikrofont toltak a szájába, mert egy csomószor olyan megértőek vagyunk a celebekkel, hogy hát igen igen, nem kéne folytan abajgatni és akkor nem mondana néha csúnyákat. Nem lehet most egy kicsit őt is így nézni? Igazából én sajnálom szegényt, mert már a VB előtt szinte minden nyilatkozatában elmondta, hogy ő igyekszik, de nem ő fogja megnyerni vagy elveszíteni a VB-t, és most mégis sokan rá próbálják tolni a felelőséget. Persze, lehet, hogy továbbra is én látom rosszul a helyzetet és elvakítanak az érzelmek - sajna mindig a vesztest sajnálom.

Na de azért, most a spanyolok is megkapták a magukét - igaz a pályán kívül. A spanyol Telefónica, a világ 3. legnagyobb telekommunikációs cége, meg akarta venni a Portugal Telecomtól a Brazilíában közösen üzemeltetett VIVO tulajdonrészét. Ami azért nem mindegy, mert a VIVOnak a nagy vizen túl kb 50 millió ügyfele van és bármilyen meglepő a PT legnagyobb bevételi forrása, többet hoz a konyhára, mint az otthon működtetett hálózat, még így is, hogy csak a fele az övé:) A PT részvényesek ugyan belementek volna az eladásba, de a kormány megvétozta a folyamatot. A spanyoloknak még várni kell, hogy fel tudják venni a lépést a Vodafone-nal vagy a kínaiakkal:)

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr332122722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddrum77 2010.07.01. 12:23:31

Milyen régi Nokiája van már =) biztos nem mai fotó

csoko20 2010.07.01. 12:36:52

Cuki ez a pink pulcsi meg a fülbevaló.

A haja is be van lőve, ahogy kell!

Nem is értem, miért baj, hogy 360 perc alatt csak Észak-Koreának tudott betalálni!

Jim Raynor 2010.07.01. 13:16:24

"hogy akkor most minden felelőséget Cristianora hárítsanak, mert ő nem rúgott gólt"

nem az a "baj", hogy nem rúgott gólt, hanem az, hogy konrétan lófaszt sem csinált.

Dok 2010.07.01. 13:59:04

Messi se rúgott még gólt, valahogy mégsem érzem azt, hogy haszontalanul játszana.
Lefoglal embert, ha labdát kap, tud vele mit kezdeni, és ha ő nem is talált be, de korrektül osztogatott erre-arra.
Ezzel szemben Christina (!sic) Ronaldo nem nagyon volt megjátszható sem, meg amikor elvették tőle a labdát, ült a füvön, és nézte, hogy a többiek védekeznek.

szcsongor 2010.07.01. 14:54:47

@Higuain le, Saviola be!: nekem meg a mai napig ilyen telom van, most lesz 5 eves :)

@Jim Raynor: igy van!
süti beállítások módosítása