A kollégák minden vb-csapatnak készítettek egy grafikát, így persze nekünk is:


Grafika: ESPN

Bár nem igazán értjük, hogy miért pont 10 lába lett Cé-nek, és fenntartásaink vannak a fizimiskájával is, de azért respekt nekik, hogy a mezre is rárajzolták a hasizmait.

Ha valaki kíváncsi a többi poszterre is, itt megnézheti mind (kivételesen megbocsátjuk).

2 komment

Címkék: ronaldo poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr862053759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.04. 03:02:28

A népi Korea nem felejti el, hogy a mostanra már imperialista bérencé vált Barroso a Salazar-féle klerikofasizmus idején maoista ellenálló volt, ami ugyan még nem éri el a Dzsucse-eszme szellemi magaslatait, de a legkevésbé elhajló.
Mindazonáltal, a csoportmeccsek során nem lesz kímélet és a nyugati társadalom egyik karikatúrája, nevezett C. Ronaldo igen sokat okulhat majd Hong Jong Dzso alázatos és művészi futballjából!

Ráday Anti 2010.06.04. 03:09:53

A világbajnokság blogja, hírekkel, cikekkel, érdekes írásokkal és sok minden mással. Előtérben többek között a potugál foci
Csekkold le itt:
blog.vb2010.info/
süti beállítások módosítása