A jobbhátvédről nehéz sok érdekes dolgot írni. Már nem fiatal, 31 éves, profi karrierje alatt összesen 4 gólt lőtt, mindegyiket még a portugál ligában. A pályáját Estorilban kezdte, majd a Portóhoz igazolt, és ma a Chelseat erősíti. Mindkét meghatározó átigazolása Mourinho bábáskodása melett történt. A Special One nyilatkozata a 20 millió eurót érő játékosról: "Paulo soha nem lesz semmilyen meccsen a legjobb játékos, nem fogja talpra ugrasztani a stadiont egy góljával, de azok közé a játékosok közé tartozik, akik mindig jó jegyet kapnak egy-egy mérkőzés végén." Így legyen most is a VB alatt, bár ha kivételesen gólt lőne, az se lenne nagy baj.

 Szóval... igazán sok beteget érdekességet nem is tudok róla írni. Nincs tetkója, nincs piercingje, nincsenek modell csajai, és Londonban állítólag taxival meg vonattal közlekedik... ... ...szeret jobb lábbal belépni a pályára miután háromszor megcsókolta az anyjától kapott keresztet. Ennyi.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr812072265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laudrup 2010.06.10. 19:56:38

Paulo Ferreira jobbhátvéd -esetleg bal-volt világéletében, jobbszélső soha

bzsozsi 2010.06.10. 21:48:27

bocs, elírtuk, javítva
süti beállítások módosítása