Tudomtudomtudom valszeg ebbe senkinek nincs beleszólása, de hátha mégis. Ismered azt a játékot, hogy mindenkinek van egy ismerőse... szóval én már fogtam kezet António Banderessal és ha nagyon akarnék, akkor tudnék szívességet kérni az angol királynőtől és már Cristiano sincs olyan messze. Visszatérve azonban a portoi sárkányok kapitányára, jó lenne, ha mindig csak a megfelől szögből fotóznák, mert néha annyira helyes (itt, itt, itt:), hogy nem is értem, mit epekedik mindenki CR után, aztán meg... néha annyira ronda (itt), hogy nem értem, hogy mehet élő adásba egy meccs vele?!

A focit egyértelműen az anyatejjel szívta magába. A nagyapja még Brazíliában focizott, az apja a Flamengonál kezdte, ahol nagybátyja Geraldo a 70-es éveket töltötte. Bruno bátyja is a Geraldo nevet kapta a keresztségben és jelenleg az AEK Athénban játszik (mellesleg Mourinho tanította a Benfica neveldéjében), kisebbik öcse Júlio (19 éves, szóval még lehet belőle valami) a Rio Ave középpályása.

A család most is Póvoa de Varzimban él, ahol apuka hosszú évekig focizott a helyi klubban. A szezon végével Bruno a hobbijának hódol: a közeli tengerparton végre futevolley-t játszhat a haverokkal és az öcskösökkel.

És igen kérem, ha vki tudja ennek a játéknak a becsületes nevét az írja már meg nekem!

Ezért pedig nagyon hálásak vagyunk neki:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr432072396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása