Jaj, drága barátaim!

Tegnap ígértem, hogy beszámolunk az utolsó előkészületi meccsünkről, amit Mozambik ellen játszottunk. Rohanok haza, hogy nézhessem, erre mi van nincs? Net. Helyette volt anyázás, virtuális asztalborogatás upc-s telefonos kisasszonyra, könyörgés, időpontegyeztetés. Mindennek köszönhetően 24 órán keresztül úgy éreztem magam, mintha legkeletibb csoportriválisunk hazájában tartózkodnék, de mostanra helyreállt a rend. (Gondolom, baromira érdekelt a nyomorom mindenkit)

Viszont így rengeteg adósságunk lett.

Kezdjük a meccsel. 30 ezer ember (szinte mind portugál), óriási hangulat, 3 gól, ismét megingathatatlan védelem (jó, állítólag nem volt nehéz dolguk).

Így nyomtuk:

Eduardo – Miguel, R. Carvalho, Bruno Alves, Coentrao (Duda 86.) – Mendes (Pepe, 77.), Raul Meireles (Tiago, 61.), Deco (Veloso, 61.), Danny – Liédson (Almeida, a szünetben), Simao Sabrosa (C. Ronaldo, 63.).

A gólokat (lentebb megnézhetitek) Danny, Hugo Almeida és megint ő szerezték, fent is látszik, hogy Cé-t már erősen pihentettük az elefántok ellen. (Ha már itt tartunk: a DD nélkül nyomuló ivorik komoly 1:1-et toltak a svájci másodosztályban vitézkedő FC Lausanne ellen. Bravó!) Na visszatérve a mi meccsünkre, Mozambikról annyit kell (?) tudni, hogy csapatában 79 percet töltött a pályán az ex-honvédos Genito - ezzel szerintem be is lőttük a válogatott erejének nagyságrendjét.

No, a gólok: 

Más: Nani helyett Ruben Amorim lesz (köszönjük The Paramour-nak a gyors infót, sajnos fentiek miatt csak most tudjuk továbbítani, amikor már nyilván mindenki tudja). A Benfica játékosa 25 éves, középpályás, semmiképp sem olyan gólerős, mint elődje (Benficában 179 meccsen 11 gólt szerzett), és nincs válogatott rutinja.

Egy fotó, hogy felismerjétek, ha szembejönne a képernyőn (nem fog, legfeljebb ülve látjuk majd):

Szép fokozatosan törlesztjük majd, amit még akartunk írni, úgyhogy látogassatok vissza gyakorta! És ha biztosra akartok menni, hogy ne maradjatok le semmiről, akkor lájkoljatok minket (és a többi 31 kutyaütő csapat blogját is) a fészbukon, azaz itt!

Szólj hozzá!

Címkék: nani felkészülés mozambik ruben amorim

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr962069969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása