A Malaga 29 éves játékosa, már 11 éve a szomszédban focizik, szóval elég spanyolosan beszéli a portugált... valami olyasmi, mint, amikor CR spanyolul beszél, na jó ez nem jó példa, mert ő igazán semmilyen nyelven sem beszél igazán szépen, érthetően - portugálul se. Na de Duda a portugál válogatottban 2008-ban mutatkozott be. Az a baj, hogy nagyon nagyon hiányzik egy jó bal oldali védő, mert az most nincsen. Nem tudom, hogy a hazai felhozatal tényleg ennyire gyér lenne és idő hiáynában nem tudtak senki sem honosíttatni sem Brazíliából, sem Angolából, sem sehonnan se... a lényeg, hogy nincs állandó balhátvédje a portugál csapatnak. Queiroz már próbálkozott Paulo Ferreiraval is ebben a pozícióban. Queiroz idei megoldása, hogy az amúgy inkább középpályán baloldalon játszó Dudat hátrább tolta. Majd kiderül, hogy ez mennyire volt jó ötlet, mert Dudanak még nem sikerült elsajátítania a védekezés csínját-bínját.

Hobbiját Litosnak köszönheti, aki egyszer elvitte vadászni. Azóta, ha csak teheti, puskával felszerelve járja a spanyol és portugál vidéket. Kevésbé hangos, de hasonlóan véres hobbija a horgászat is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr582072453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latz von W. 2010.06.14. 16:12:32

Érthetetlen számomra, hogy miért mellőzték Jorge Ribeirót idén a Benficából (ex-Boavista, Maniche öcsikéje), ha játékban marad, ő remek lett volna balhátvéd pozícióban, bár ő is inkább gólerős, mint határozott bekk.

Duda vadásztársa, Litos viszont a maga idejében remek középhátvéd volt. :)
süti beállítások módosítása