Tegnap bemutatkoztunk, és most már sokkal okosabbak vagyunk, tudjuk a választ a "miképp fogjuk megnyerni a vb-t?" kérdésre. Baromi egyszerű a megoldás: ennél sokkal jobban kell játszanunk majd. Nem megoldhatatlan feladat, hagytunk teret a fejlődésre.


Cét körbeveszi széptestű fekete legényekből álló narancsruhás testőrsége. Demel: "Főnök, mondtam, hogy ne menj nélkülünk sehová, mert aggódunk érted!" És Cé betartotta a jótanácsot.

Eduardoban nem csalódtunk, megbízható volt, amit kellett és lehetett, azt megfogta, gólt nem is kapott, mit várhatnánk még egy kapustól.

Védelmünk is hozta magát, bár az utolsó 3 percben remegtünk, hogy megtartsuk legalább a 0:0-t. Sajnos az előrejátékban kevesebbet hozott mind P. Ferreira, mind F. Coentrao is. Pedig utóbbitól határozottan többet vártunk e tekintetben.

A középpálya szűrő részével (Meireles, P. Mendes) sem volt gond, Meireles még néha támadásban is észrevétette magát.

Persze nyilvánvaló, hogy egy gólnélküli meccsen hol voltunk gyérek. Elöl. Deco minket továbbra sem győzött meg, bár ahhoz képest, amit vártunk, néha egészen jó volt. Dannytól a torna portugál meglepetését várjuk, legalább így még nagyobb csodálkozás lesz majd, mert nem mutatott semmit. Cé. Ő sem sokkal többet (nem is értjük, hogy FIFA-éknál hogy lett ő Ő a meccs embere). Pedig irtózatos léccel jelentkezett még az eleje felé, de aztán az ébenfa-legények arrogáns magatartásának eredményeképp elszürkült. Nyilván ezért, és nem azért, mert emberemlékezet óta nem játszott jól a válogatottban. Mi tudjuk. Ti meg nem vitatkoztok. Liédsonnak volt egy közepesnél alig jobb fejese, de súlytalan a srác, és mi egyébként is H. Almeidát favorizáljuk! A csereként beállt S. Sabrosában volt valamennyi élet, de gólveszélyt ő sem tudott kialakítani.

Ha valaki vevő az ilyesmire, irtózatos statisztikai dömpinget találhat itt.


A meccs rövid összefoglalója (mondjuk sok mindennel több nem történt)

Hétfőn következik a kommunizmus utolsó védőbástyája, akik meglepően (??) jól tartották magukat a szambások ellen, így bőven megelégszünk majd egy magabiztos 1:0-val.

2 komment

Címkék: ronaldo portugália elefántcsontpart

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr842087316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karikaV43 2010.06.17. 11:00:35

még a csoportot sem szabad túlélniük,
hajrá É-Korea
süti beállítások módosítása