A júniusi menetelésünket már rögtön ma megnyitjuk, midőn este 20:30-tól Kamerun válogatottjával ismertetjük a joga bonitot európai módra.

Kicsit merész ugrásnak tűnik a Zöld-foki szigetekhez képest, nem is igazán értem én itten, hogy miért nem mondjuk Madagaszkárral játszunk előbb, és csak biztos alappal ugrunk rá egy masszív szárazföldi válogatottra, de Queiroz mester nyilván kiszámolta, hogy miként leszünk csúcsformában az igazi afrikai hódításunkra, melyet szegény jobb sorsra érdemes elefántcsontpartiak fognak elszenvedni június 15-én, magyar idő szerint nagyjából 16:00 és 17:45 között. Mondjuk az biztos, hogy Eto’o-ék és Drogbáék között kisebb a szintkülönbség, mint Eto’o-ék és Valter Borgesék (nem ígérem, hogy a legnagyobb sztárt lőttem ki a zöld-foki szigeteki csapatból) között, úgyhogy a nehezebb lépcsőfokon már túl leszünk ma estére.

Meg ez a rohadt covilhai sportkomplexum, mi a szarért erőltetjük ezt? Nem jó ómen, na mindegy.

Állítólag az Eduardo – Miguel, Carvalho, Bruno Alves, Duda – Raul Meireles, Veloso - Simao Sabrosa, Deco, Ő – Liedson csapattal nyomulunk majd Kameni ellen. Erős a támadószekció, csak jöjjenek már a dugók (ejtsd: duguk)!

Csak hogy ma se maradjatok Cé nélkül, íme:

Szóval ma megnézzük magunkat, hogy miként köszörüljük ki a Z-f szk. elleni csorbát, aztán a legújabb tapasztalatokkal felvértezve lassan elkezdünk szakmázni is.

Força Portugal!
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr642046769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása