Ma este elbúcsúzott a csapattól Zé Castro:

"Volt egy fontos megbeszélésem a technikai csapattal. A tudtomra adták a mai döntésüket. Ebben a pillanatban a válogatott a legfontosabb, amely nagy győzelmet fog kivívni. Bárki szomorú lenne a helyemben, de valakinek el kellett jönnie. Eljöttem, de vissza fogok térni. Örülök, hogy Pepe jól van. Van erőm folytatni és megszerezni a saját lehetőségemet." 

Őt elvesztettük, de Pepét nyertük!

 

Mi az, amit talán nem mindenki tud róla?

- Fizioterapeuta, magyarul gyógytornász végzettsége van - valszeg nem véletlenül...

- Szeret olvasni, egyik kedvence Dan Brown. Most ne nyissunk vitát arról, hogy Dan Brown mennyire irodalom, hanem örüljönk annak, hogy van olyan focista, aki olvas!

- Luso-brazíl, ez azt jelenti szépen, hogy nem Portugáliában született, nem is itt nevelkedett, hanem a nagy vizen túl. 17 éves korában jött át játszani a Marítimohoz, majd honosították. Azt, hogy nem igazi portugál azt két dolog árulja el, az egyik, hogy fura nyelven beszél, mert ugye ki értett bármit is a Lambada szövegéből?! A másik meg, hogy fura neve van: Kepler Laveran Lima Ferreira. Az utolsó hárommal nincs is semmi baj, de a Kepler, mint keresztnév elég szokatlan. A testvéreinek is K betűs keresztneve van és az édesapja, hogy ne törje meg a hagyományt (Karliane, Katiane, Kellianne) az egyetlen fiúnak is valami K betűset keresett, mikor is a kezébe akadt egy természettudományi lexikon és hát az a bizonyos János szimpatikusnak tűnt apukának... persze senki sem tudja kimondani ezt a nevet sem Brazíliában, sem Portugáliában, sem Spanyolrszágban, szóval maradt csak egyszerűen Pepe.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr502049786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FaberK_ 2010.06.02. 11:49:03

Csatlakozz a portugál csapathoz az index fórum Foci VB 2010 Góltotó topikjában ( forum.index.hu/Article/showArticle?t=9110465 )!
Az alap tippjáték mellett a kialakult csapatokkal lejátszuk a magunk foci VB-jét. Részletek a topikban!

The Paramour 2010.06.02. 16:42:55

Ritka nagy görény ez a Pepe srác!

Ronal-d'oh! 2010.06.02. 21:59:18

úgy érzem, hogy ezen a blogon a helyem. :D
süti beállítások módosítása