Nem tudom mi van a portugál középpályával, de valami nagyon nincs rendben. Lehet, hogy valaki gonosz kis férgeket hintett el, vagy alattomos betegséget terjeszt a pálya ezen szakaszán... mindenesetre furcsa, hogy miután kiesett Nani, elkezdett panaszkodni Deco (továbbra sem szakad meg érte a szívem) is, hogy gond van a csípőjével. Mint egy utolsó mentsvárként még befutott Rúben Amorim és erre kiderül, hogy ő sem egészséges. A bal combja fáj, ami ugye egy focistánál már komoly gondot jelent. Mert ha csak a feje fáj, vagy a karja van eltörve, az nem nagy gond, de hát láttunk is erre példát idén, minek ragozzam.

Szóval gyakorlatilag játék nélkül hullanak a középályások a portugál csapatból. Aggódom. Mi van, ha ez a vírus eléri az első sort is? Vagy rosszabb: ha csendben, lassan kúszik hátra, és egyszercsak egy kapus sem lesz?! 

Tessék küldeni nekik energiát, meg távgyógyítást, meg noni juicet, meg fényt és csontkovácsot, meg táltost, és tessék vuduzni a brazilokat - elvégre nemcsak a ghánaiaknak vannak varázslói!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr722103898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása