Szegény fiú nem túl magas. 1,8 m. Ez Portugáliában az utcán, már nem kevés, de a kapuban meg még éppen nem sok. Eduardo 1,84, Daniel pedig igazi óriás a törpék földjén: ő 1,94. Ezt a pár centit viszont gyorsasággal, rugalmassággal és hajlékonysággal kompenzálja Beto.

Neki is vannak tetkói természetesen: egy hatalmas kereszt, a lábszárán pedig egy összetettebb kép, ami magába foglalja a szerencsét, a szerelmet és az egészséget. Személy szerint nekem 1 nagy problémám van a fiatalemberrel: az rendben, hogy macsó, elvégre egy olyan portugál, akinek olasz vér is csörgedezik az ereiben, hát mit várjunk tőle?! De a zenei ízlése az megbocsáthatatlan. Szereti a kizombat és a reggaetont előbbi itt utóbbi itt hallgatható, de figyelmeztetek mindenkit, hogy nem kultúrembernek való egyik sem.

                                  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr862055655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása