Decoval igen-igen nagy bajban vagyok. Nem szimpatikus. Én elhiszem, hogy zseni (?!), rendben, vannak, akik annak tartják, elhiszem, hogy jó, de nem szimaptikus, és ha megszakadok sem lesz az. Öreg, 32 éves. Alacsony, 174 cm. Brazil, vagyis nem, mert ugye honosították kb 7 éve, de azért a nagy vízen túl született, ott kezdett profi karrierbe és ahogy már be is jelentette ott is akarja letenni a labdát. Természetesen abban a csapatban, ahol először játszott, és ami azóta is a szíve csücske: a Corinthians Alagoanoban. Szóval jött, látott, győzött, és most haza is menne, köszöni szépen. 
Na, de hogy ne csak becsméreljem, mert én elhiszem, hogy tényleg nem érdemli meg, szóval van jó is abban, hogy vissza akar menni oda, ahonnan jött. A jó pedig az alapítványa, a Deco 20. Az 1.6 millió eurónyi beruházással a São Pauloban és környékén élő, társadalmilag igencsak hátrányos helyzetű gyerekeken és fiatalokon szeretne segíteni. Persze nemcsak az utcán élő csibészek örülnének a visszatérésének, hanem a saját gyerekei is, akik ugye nem lettek portugál állampolgárok, és nem is költöztek apukával. 

Deco nagy álma (volt), hogy énekes legyen. Lássuk be, erre Brazíliában sokkal nagyobb esélye van, meg nekünk is arra, hogy nem kell hallgatni. Na tessék már megint kezdem, inkább itt egy kép:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr452072465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása