Hál’istennek helyreállt a világ rendje! Felülmúltuk a fogatlan nagymacskákat a mai felkészülésin (ráadásul Covilhában!!), nem fukarkodtunk a gólokkal sem, és még az sem vált hátrányunkra, hogy aluliskolázott Eto’o barátunk (akit egyébként nagyon szeretünk) nem tudta, hogy egy Dudát nem rugdosni kell. Meg is érdemli az ilyen, hogy kiállítsák!

Persze addigra már Raul Meireles (mai kérdésünk: a képen hol van vége a fejének, és hol kezdődik a haja?) vágott egyet, aztán a második félidőben beívelt egy olyat is (egyébként álomszép kartetkókban felveszi vele a versenyt kedvese is), hogy a mi Csikarunk ehhez képest tompaszögekből operált, majd jött aprófejű Nani barátunk, aki igazán pengésen adta meg a kegyelemdöfést.

Valamikor rúgtak fejeltek egyet a kameruniak is Webó révén, de ez legfeljebb őket érdekli.

A győzedelmes 17:

Eduardo – P. Ferreira (Miguel), Bruno Alves (Rolando), Carvalho, Duda (F. Coentrao) – Raúl Meireles, P. Mendes (R. Costa), Deco – Ő, Liédson (Nani), Simao Sabrosa (Danny).

Én itt agyalok már napok óta, hogy kit adjunk vb-gólkirálynak, de ma megkaptam a választ! Egy ellenfele lehet ebben: Ő.

Mert mi lesz itt, amikor Ő is elkezdi ontani a gólokat? Unalmas egy vb lesz ez, mindenkit hazavágunk, aki szembejön!

Força Portugal!

Szólj hozzá!

Címkék: kamerun felkészülési

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr502049502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása