Sok csapattagnak van valamilyen tetkója, de senkinek sem annyi, mint Raulnak. A 1983-ban született, már annyira nem zsenge fiatalember 19 évesen csináltatta az első rajzot, egy törzsi szimbólumot a vállára. A karjain sok minden egyéb mellett felfedezhető egy ábra, ami kislányára Larara és a szüleire hasonlít. A hátán egy hatalmas sárkány van, ami egy Porto játékostól talán annyira nem is meglepő. Felesége, mint láttuk a 2008-ban készült esküvői képről, sem marad el mögötte... Gyűrű helyett egy-egy tetkót hordanak a jobb hüvelykujjukon, Raul egy I-t, felesége pedig egy R-t.
 

Nem csak a testükön szeretik a bizarr díszítő elemket, hanem a lakásukban is. Állítólag a nappaliban van egy világító asztal, a falakat pedig graffitik díszítik. Közöttük természetesen egy sárkány is...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr552053670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása