Napicé, napinani

2010.06.06. 11:24 marylinm

Mit nem lehet eladni Cristiano Ronaldoval?

Tegnap megmutattuk, hogy mit lehet eladni Cristiano Ronaldoval, de mindenki nyugodjon meg, mert lehet, hogy jövőre is le kell tolnia fel kell húzni Armani gatyáit vagy még erősebbben imádkozni.

Nem mennek igazán jól a dolgai, legalábbis Portugáliában. Nehány hotelben van érdekeltsége Madeirán és Algarveban is, és hát egyik sem büszkélkedhet kimagasló teljesítménnyel az utóbbi időben.

Meg ott van az a sintrai ház is, amit lassan két éve próbál eladni, de nem megy. Kezdetben még közel 1 millió eurót kért a fűthető medencés, több épületből álló Quinta da Belouraért, ma már 600 ezer euróért is szívesen megválna tőle, ha lenne rá érdeklődő. Pontosabban érdeklődők vannak, de senki nem akar fizetni érte. Lehet, valamelyik ex-csaját is ott kéne hagynia.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr22060101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása