Magyar idő szerint 16:30-tól Mozambik asszisztálásában letudja a (számunkra) jövő keddi, elefántcsontparti elleni nyitány előtti felkészülés záró fellépését csapatunk.

A színhely még mindig Portugália, közelebbről Leiria. A telt ház garantált, mind a 28 ezer jegyet eladták 12 óra alatt, úgyhogy lássuk a főpróbát! - már aki tudja látni, aki meg nem az lessen majd ide vissza, írunk a fejleményekről.


Az Estádio Dr. Magalhães Pessoa Leiriaban
 

Amúgy akinek van egy kis kedve, az kattintson ide, hogy megsasolja, milyen is egy szegénynek mondott Portugália közepesen fontos városának stadionja belülről...

Update: iszonyat ciki, de oltári baromságot írtunk fentebb. Természetesen már Dél-Afrikában szívjuk a levegőt és a cuccost (de ez titok), így ez a meccs is Johannesburgban lesz, a Bidvest Stadionban. A többi igaz: 28 ezer jegy eladva, Mozambik az áldozati bárány szerepében. A fenti stadiont meg bent hagyjuk, hogy röhögjetek, hogy milyen hülyék vagyunk, és mert olyan szép, hogy tényleg érdemes megnézni.

Szólj hozzá!

Címkék: mozambik felkészülési

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr862065244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása