Ma van Portugália napja, szóval ma senki nem dolgozik, hanem ünnepel... ünnepelne, ha nem lenne hideg és eső. Na, ez az, ami közvetlenül nem érinti Osvaldo Garciat, aki ma érkezett meg Dél-Afrikába. A bátor portugál egyedül tette meg a több mint 18.000 km-t motorján, 2 hónap 5 napig utazott technikai probléma nélkül. Kérdés, hogy meddig lesz meg a motorja Pretoriaban...

Már nem csak a görög focistákat és a japán riporter kollégákat rabolták ki, hanem egy portugál újságírótól is elvittek technikai eszközöket mintegy 30.000 euró értékben tegnapelőtt. Ennek köszenhetően már nem mernek egyedül aludni a kijelölt szálláshelyeiken. Meleg helyzet?

A harmadik hír elég csendes, de talán annál meghatározóbb lesz a portugál válogatott dél-afrikai szereplésében. Mandela meghívta Queirozt és Cristiano Ronaldot johannesburgi otthonába. Aki nem látta volna az Invictus c. filmet az most torrentezzen induljon el moziba/kölcsönzőbe! Az ex-elnök már nem játszik, sőt rezidenciáját is ritkán hagyja el, de szívből drukkol a portugáloknak (is). CR egy 91 számú mezt ajándékozott Mandelának, amivel a tisztes kor előtt szeretett volna tisztelegni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr132072733

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labdarúgó világbajnokság (aka Foci VB) 2010.06.11. 09:01:30

A labdarúgás a földgolyóbis legnépszerűbb játéka, amit annak köszönhet, hogy csak labda kell hozzá, meg egy placc, ahol rúgni lehet. Erre utal az elnevezése is, bár amerikaiul soccernek hívják, ami meg a szopósra hasonlít. (Na jó, természetes...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása