A ma délutáni Japán-Elefántcsontpart felkészülési derbin bár 2:0-ra szopattak a sötétebb bőrszínű legények, ám mégis jó nagy kaksiba kerültek.

A brazil-japán Tulio Tanaka (hiába no, ősei is a G-csoportban virgonckodnak majd, tett egy kis szívességet nekik és persze nekünk is) legázolta a meccs 20. percében a vezérbikát, Didier-t:

Drogbának mindenképpen azt kívánjuk, hogy épüljön fel singcsont-töréséből, ám mivel ellenünk szinte biztos nem lép pályára június 15-én (nyomoztunk: állítólag 4-6 hét gipsz, még ha nyilván minden hiperszuper cuccot bevetnek, akkor is legalább 2-3 hét), így az eddig vízionált 3:1-es győzelmünket 3:0-ra kell módosítanunk.

Biológia iránt fogékonyaknak (Ulnának álcázzák a képen, persze ezt nyilván nem kell külön mondanunk):

1 komment

Címkék: sérülés drogba ulna

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr532056658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamantium 2010.06.04. 19:42:17

ha már utánanézett a kedves újságíró, hogy mi is az ulna, akkor miért nem bírta a címben is singcsontnak írni? egyébként szerintem rögzítik valamilyen profi szögstabil lemezzel és egy műanyag alkarvédőben játszani fog
süti beállítások módosítása