Simão Sabrosa sem most kezdte a válogatottságot, 1998-ban mutatkozott be egy Izrael elleni meccsen. Igencsak gólerős csatár, szóval nagy bizodalmunk van benne (is). Jelenleg az Atlético Madrid kapitánya, és a spanyol csapat is biztosan aranyba fogja vésni a nevét, ugyanis ő lőtte a csapat 4000. gólját az első osztályban (2009.04.14. Deportivo-Atl. Madrid 1-2).

Portugálul a "saboroso/a" ízletest, finomat jelent és mivel a portugálok amúgy sem mondanak magánhagzókat, teljesen mindegy, hogy van-e még egy o vagy nincs. A lényeg a lényeg, hogy a tévézés mellett a főzés a másik nagy hobbija a csatárnak, és kimondottan jól készít salátákat és tésztákat... embere válogatja, hogy mennyire lehet ezt komoly főzésnek tekinteni. Na ez volt a celebes, nesze semmi fogd meg jól-infó Sabrosaval kapcsolatban. 

A másik talán kicsit érdekesebb lesz. Simãonak is, természetesen, van egy szobája, ahol a trófeákat és mezeket gyűjti a kluboktól, ahol megfordult. Itt van egy Fehér Miklós mez is. Hat évvel a történtek után, még mindig gondolnak Mikire és megemlékeznek róla... a tanúságot mindenki vonja le magában.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr42076181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latz von W. 2010.06.14. 16:19:34

Egyik kedvenc portugál játékosom. Egy ideig többre tartottam, mint Cét. Most közel ugyanakkorának... :D
süti beállítások módosítása