A portugáloknak több jó szokás mellett, meg van az is, hogy legalább 1 órás ebédszünete van mindenkinek. Ma persze ez 2 órásra nyúlt mindenkinél. Lisszabonban nem volt szabadhely. Csináltam is volna képeket meg videot, de az egyik kezemben sör volt, meg a másikban is, mert iszonyat meleg volt.

Soha nem találkoztam még ilyennel, de örökké hálával fogok gondolni a sorosan kötött tévékre... ahol én néztem a meccset - egy angol sráccal:) - ott 3 tévé volt, egy  kivetítő szabadtéren meg 2 nagy tévé az étteremben. Szóval először a téren örültek az emberek és ordítottak, hogy "góóóóluuu" aztán kb 3 mp múlva mi, végül a belső teremben is berúgták ugyan azt a gólt. Vicces így meccset nézni. 

Hát egyet kell értenem Mourinhoval, 4 gólt szabad rúgni az ellenfélnek utána már minden egyes gól alázás - és akkor most nem is emelem ki Ronaldo gólját... szóval szegény koreai elvtársak ezt a meccset sem fogják látni. Állítólag csak a győztes meccseket közvetítik a népnek... Hát itt még a romlott nyugati kapitalista bíráskodásra se lehet fogni. Most már csak azért kell imádkozni, hogy összeszedjék magukat a koreaiak, mert ha ilyen szétesettek maradnak, akkor nem lesz nehéz mondjuk 8 gólt rúgni nekik és akkor jöhetnek haza hasat sütettni a fiúk, mert Elefántcsontpart jut tovább.

Azé nem volt semmi:) meg az átok is megtört Ronaldo fölött, szóval ki tudja mi lesz Brazília ellen.

Força Portugal! Força Portugal! Força Portugal! Força Portugal! Força Portugal!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forcaportugal.blog.hu/api/trackback/id/tr252098645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1kutya 2010.06.21. 19:13:58

mary: azért nem nagyon lenne vicces leírni pár nap múlva, hogy "a 7 gólunkkal előkészítettük a terepet a 9-et rúgó elefántoknak":(

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.21. 19:20:50

Gratulálok, teljesen megérdemelt győzelem, bár azzal egyetértek hogy 4 után lehetett volna kicsit megállni. Félek, hogy az elefántok ellen hitehagyottak lesznek a fiúk, de azt kizártnak tartom hogy még egyszer ennyit kapjanak.

foodlfg 2010.06.21. 19:32:12

Az északiak teljesen szétestek. game over
De legalább láttunk gólokat. :)

"a foci sokkal kegyetlenebb sport a boxnál, hiszen ott 4:0 környékén biztosan leléptették volna őket."
nippon.blog.hu/2010/06/21/a_legszebb_orom_2
süti beállítások módosítása